Hoe word je lid?

Je kan lid worden van de chiro van zodra je in het eerste leerjaar zit.

Het chirojaar begint in de loop van september met onze STARTDAG. We spelen dan een groot spel met alle groepen samen en we vertellen je dan wie je leiding zal zijn.

Eerst even proberen? Dat mag!

Twijfel je nog even of Chiro iets voor jou is, dan mag je steeds een keer komen meespelen vooraleer je beslist om lid te worden.

Als je komt proberen moet je ons je persoonlijke gegevens bezorgen. Je kan dit ter plaatse of het  inschrijvingsformulier ingevuld meebrengen.

Ben je overtuigd? Inschrijven dan maar!

Het lidgeld voor een jaar Chiro bedraagt €38. Dit bedrag wordt gebruikt voor verzekeringen en de aankoop van spelmateriaal en kleine uitstapjes.

Om tijdig alle verzekeringen in orde te kunnen brengen, vragen wij u om het lidgeld vóór 17 oktober 2023 over te schrijven op het rekeningnummer van onze Chiro:

IBAN: BE13 9501 1764 2339


Vergeet bij uw overschrijving niet de naam en afdeling van uw kind te vermelden en bezorg ons ook steeds het inschrijvingsformulier.

NIEUWE LEDEN wachten eerst op een bevestiging van hun inschrijving. ( Afhankelijk van het aantal leden kan het gebeuren dat je op een wachtlijst komt.)